Geplaatst op 22 januari 2018 in Algemeen

Maar dit keer voor mijzelf. Als ZZP-er heb je de neiging vlot in de wij vorm te spreken. Je wilt laten zien dat je net zoveel kan als een ander en met ‘wij’ klinkt dat krachtiger. Toch vind ik het tijd om dat te laten vallen. Welkom op mijn nieuwe website waar het ik, ik en ik is. Weg van de wij!

Want de ik-vorm kan net zo krachtig zijn

Met mijn nieuwe website spreek ik de (potentiële) klant in een andere vorm aan. Een vorm die beter bij mij past. Het geeft mij gelijk de mogelijkheid om ook de klant te vinden die bij mij past. Een bedrijf die een ander groot bedrijf zoekt voor zijn project is waarschijnlijk niet bij mij op het juiste adres. Door een meer persoonlijker benadering van de bezoeker hoop ik de mensen aan te spreken die op zoek zijn naar meer dan een uitvoerder. Iemand die het project persoonlijk opneemt en net dat stapje extra doet voor hen.

Duidelijkere diensten

De dienstpagina’s zijn in een nieuw jasje gestoken, waarbij meer ruimte is voor uitleg over wat je nou eigenlijk aanschaft en hoe het je verder kan brengen naar je doel. Met overzichtelijker top-down aanpak van de content pagina’s neem ik je nu mee door alles wat je moet weten voordat je gaat bestellen.

Overzichtelijker

De diensten met verschillende pakketten zijn nu beter uitgewerkt. De prijsstructuur is her en der aangepakt voor nieuwe bestellingen en je kan nu makkelijker pakketten met elkaar vergelijken. Ik probeer het zo eenvoudig mogelijk te houden, ondanks dat ik toch moet werken met veel technische termen. Zie je iets wat beter kan? Dan hoor ik het graag van je!

Niels, help me out!

Heb je een leuk project, of wil je eens sparren over een idee dat je hebt?

Dat kan! Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Amersfoort, maar ik kom ook net zo lief jouw kant op.

Ik heb momenteel geen ruimte voor ontwikkelingsprojecten
je hebt binnen 2 werkdagen een reactie
© Codely 2008-2023