• image description
  Niels WordPress Specialist
 • image description
  Co-Organisator WP033 Meetup
 • image description
  Moderator WordPress Nederland Forum
 • image description
  10350 GIT
  commits

Standaard WordPress Onderhoud

 • WordPress Updates
 • Plugin Updates
 • WordPress Patches
 • Backups (iedere week)
 • Controle na updates
 • Maandelijks opzegbaar
10,00 prijs per maand, exclusief BTW

Dit betreft geen hosting maar enkel onderhoud. Toepasbaar bij vrijwel elke hosting. De website wordt eerst gescreened voordat deze aangesloten wordt op het onderhoudsplatform.

bestel

Vul aan met Modules

Extra Backups

Om de vier uur backups zodat je nooit bang hoeft te zijn veel werk kwijt te raken (normaal gesproken is de backup eens per etmaal). We maken backups van de database én je bestanden.

2,50 prijs per maand, exclusief BTW
Voeg toe aan bestelling

24/7 Uptime Monitoring

Monitor je website 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Mocht je site offline gaan, dan reageren we direct en zorgen dat jouw site in no-time weer terug online is als je ook bij Codely host.

2,50 prijs per maand, exclusief BTW
Voeg toe aan bestelling

SEO Keywords Rapporten

Je hebt een goede nieuwe site, nu wil je natuurlijk ook dat je goed gevonden wordt. Ik lever je regelmatig SEO keywords rapporten zodat jij weet waar jij je in je marketing op moet focussen.

2,50 prijs per maand, exclusief BTW
Voeg toe aan bestelling

Dagelijkste Security Check

Iedere site is een potentieel doelwit. Ook jouw site. Ik voer dagelijks Security Checks uit om deze aanvallen af te weren en jouw site veilig te houden. Het systeem controleert doorlopend op vreemde zaken.

2,50 prijs per maand, exclusief BTW
Voeg toe aan bestelling

Performance Checks

De laadtijd van je website bepaald onder andere de gebruikerservaring en de positie van je site in zoekresultaten. Ontvang regelmatig snelheidschecks om er snel bij te zijn als iets niet helemaal klopt.

2,50 prijs per maand, exclusief BTW
Voeg toe aan bestelling

Veelgestelde vragen over

Kan ik het onderhoud niet zelf?

Natuurlijk is het mogelijk om het WordPress zelf uit te voeren. Maar heb je ook een veiligheidsnet? Met jarenlange ervaring weet ik ook wat ik moet doen als het fout gaat... en blijf je niet onnodig offline.

Kan je mijn site onderhouden?

Heb je zelf een site gebouwd, maar wil je dat ik het onderhoud voor je doe? Dat kan. Ik doe dan eenmalig een website check om te kijken of jouw site in aanmerking komt. Als daar geen bijzonderheden uitkomen neem ik het onderhoud graag over.

Blijft mijn site werken tijdens het onderhoud?

Ja, ik zorg ervoor dat jouw site gewoon blijft werken. Ook controleer ik na het onderhoud of de updates goed gelukt zijn en de site er nog hetzelfde uitziet. Zo merken bezoekers niks van het onderhoud, terwijl jouw site keurig up-to-date blijft.

Hoe en wanneer betaal ik?

We factureren onderhoud per maand. Je krijgt hiervoor een factuur. Wil je opzeggen? Houdt dan rekenening met de opzegtermijn van een maand. Je kan niet tussentijds opzeggen. Betaal je liever per jaar, neem dan even contact met mij op.

Niels, help me out!

Klaar om het onderhoud over te dragen? Ik help je graag verder!

Maak tijd vrij en vraag vandaag nog een onderhoudsabonnement aan. Ik zal bekijken of jouw website hier klaar voor is. Als alles in orde is neem ik het onderhoud graag van je over.

Aanvullende modules

je gegevens worden versleuteld verzonden