Wat doe ik? 

Vanuit Amersfoort ondersteun ik studio’s en freelancers in de technische uitdagingen van online trajecten. Ik geef advies, bouw en verzorg onderhoud. Geen zorgen meer over de realisatie van webprojecten, maar een pixelperfect omgezet design en een tevreden klant.

Hoe ik kan helpen? 

Het ontwikkelen van maatwerk thema's, plugin ontwikkeling, het optimaliseren van je WordPress configuratie of het ontzorgen door middel van hosting en onderhoud. Voor jou of je klanten. Directe hulp,ook als whitelabel. We kunnen vast wat voor elkaar betekenen.


Ik kan helpen bij...

  • Maatwerk thema ontwikkeling
  • Plugin ontwikkeling
  • Onderhoud website
  • Hosting & optimalisatie
  • Malware infecties
  • SEO Analyse en uitvoering

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe langdurige relaties. Op die manier kan ik de dienstverlening afstemmen op jouw wensen. Ik kan gaten opvullen als je capaciteit tekort komt, of juist ondersteunen om verder (online) te groeien.

Niels, help me out!

Heb je een leuk project, of wil je eens sparren over een idee dat je hebt?

Dat kan! Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Amersfoort, maar ik kom ook net zo lief jouw kant op.

Ik heb momenteel geen ruimte voor ontwikkelingsprojecten
je hebt binnen 2 werkdagen een reactie