WordPress Ontwikkeling 2017-06-16T08:41:25+00:00

Ontwikkeling

Wij schrijven al meer dan 8 jaar code voor WordPress. Van plugins tot maatwerk thema’s. Wij werken met je samen om alle wensen te omvatten in een goed product dat samenwerkt met WordPress.

Verder lezen

Maatwerk thema’s en websites

Voor grafici, ontwerpbureaus en ondernemers die zelf hun ontwerpen willen maken kunnen een vormgeving programmeren naar een maatwerk WordPress thema. Hierbij wordt het volledige traject bewandeld, van responsive front-end HTML en CSS naar de implementatie van het ontwerp in WordPress. Het resultaat is een volledige WordPress website naar eigen vorm waarbij het eenvoudig blijft om de website zelf te voorzien van nieuwe content.

Maatwerk plugins

De WorPress wereld staat vol met plugins. Maar desondanks zijn er zaken waarbij een standaard oplossing niet voldoende is. Wij ontwikkelen voor bedrijven volledige WordPress plugins op maat met precies de functionaliteiten die je zoekt. Dit kan techniek zijn die op zichzelf staat, of leunt op een bestaande WordPress plugin. Zo schrijven we o.a. synchronisatie tools voor content, WooCommerce koppelingen en intranet tools.

Afspraak maken

Interesse in een van onze diensten? Of heb je ideeën en behoefte aan een klankbord? Wij helpen je graag met je online (WordPress) idee!

Contact opnemen