Wat is SEO? 

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization. De optimalisatie van je website om de vindbaarheid van je content te verhogen. Dit gaat verder dan puur wat technische ingrepen. Je teksten moeten kloppen, doorlinks moeten werken en ook snelheid is een bepalende factor.

Hoe ik kan helpen? 

Door middel van een uitgebreid rapport breng ik je website in kaart. Daar komen vaak een aantal actiepunten uit. Technische zaken kan ik voor je oppakken, zaken met betrekking tot bijvoorbeeld verbetering van de teksten is aan jezelf. We beginnen met een intake, daarna kijken we verder.

WordPress SEO Intake

  • Analyse van je volledige website
  • Maximaal 1000 pagina's
  • Document met uitleg
  • Rapportage met actiepunten
  • Kernwoord analyse
  • Snelheidsrapportage
  • Adviespunten voor tekst en techniek
  • Kostenindicatie technische optimalisaties
595,00 exclusief BTW, eenmalig

Met dit pakket start je. Na uitvoering hebben een gedetailleerd rapport met actiepunten en statistieken waar je mee verder kan.

aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Je ontvangt een aantal documenten. Onder andere een uitgebreid rapport van je volledige website. Dit omvat snelheid, dode links, verkeerde redirects, onjuiste HTML en onjuiste teksten en/of pagina's. Allemaal zaken die je vindbaarheid kunnen beïnvloeden. Daarnaast ontvang je een uitgebreid document met uitleg, actiepunten en advies toegespitst op jouw website.

Ben ik hierna klaar?

Nee, vaak niet. Uit het rapport kunnen we een aantal belangrijke punten pakken die echt opgelost moeten worden om je vindbaarheid te vergroten. Deze punten kan je door mij laten uitvoeren, of je kan het rapport aan je eigen ontwikkelaar meegeven om het uit te laten voeren. Een gratis offerte is uiteraard geen probleem, dan weet je waar je aan toe bent.

Sta ik hierna op nummer 1?

Er zijn talloze bedrijven die een nummer 1 positie beloven. Maar dat is natuurlijk gebakken lucht. Een nummer 1 positie hangt van veel factoren af, die lang niet allemaal af te vangen zijn middels een aantal technische ingrepen. Ik help je graag op weg naar een goed resultaat, maar het wereldwonder wat andere bedrijven beloven, beloof ik niet. Het intake pakket omvat geen uitvoering. Dat wordt aan de hand van de intake geoffreerd.

Ben ik met een plugin niet klaar?

Tuurlijk, een plugin is handig en zeker een must voor de meeste websites. Echter, een plugin zal geen zaken oppakken die van technische aard zijn. Denk aan onjuiste HTML, een onlogische navigatie structuur of teksten die niet kloppen. Een plugin kan echter wel een goede leidraad zijn om teksten te analyseren, sitemaps te genereren en een oogje in het zeil te houden.

Niels, help me out!

Wil je graag beginnen met SEO voor je WordPress website? Of heb je nog vragen? Laat het mij weten

Ik heb momenteel geen ruimte voor ontwikkelingsprojecten
je hebt binnen 2 werkdagen een reactie