Gewoon aanwezig zijn

Duidelijk zichtbaar zoals het hoort.

Samen je verhaal vertellen

Het mooie van het internet? Je kan een zo'n groot verhaal vertellen als je zelf wilt. Maar bereik je daar je klanten mee? Laten we samen kijken hoe je goed je verhaal verteld en daar samen een digitale versie maken.

Een website, uiteraard
Met WordPress of Webflow ontwikkelen we een overzichtelijke en doeltreffende website
Duidelijke landingspagina's
Laat mensen landen op pagina's die vertellen welk probleem je oplost, clean en duidelijk.
Meetbaar, duidelijk
Alles wordt meetbaar, zodat je weet wat je bezoekers doen en of ze contact (willen) opnemen.
Duidelijke taal
Moeite met het vertellen van je verhaal? Ik ken hele goede tekstschrijvers.
Dit wil ik!
Stap 1

Inventariseren

Heb je al een site? Of ben je helemaal blanco? En hoe benaderbaar is jouw potentiële klant online? Korte vragen die helpen om te kijken wat je nodig hebt. Kunnen we werken met wat hebben, of moeten we opnieuw beginnen?

Stap 2

Functioneel ontwerp

Met een functioneel ontwerp bepalen we wat we op de website gaan communiceren, wat bezoekers kunnen doen en wat het pad is om deze bezoekers te laten converteren. Pas als we hier samen tevreden mee zijn, gaan we verder.

Stap 3

Bouwen

En dan ga ik aan de slag. Afhankelijk van de tijd en budget gaan we voor maatwerk WordPress vanuit een eigen ontwerp, of werken we vanuit een no-code oplossing met ready-to-go bouwblokken. Allebei prima oplossingen met hun eigen voor- en nadelen. Met als doel: goede online zichtbaarheid.

Stap 4

Klaar om te gaan

Als alles staat, ben je online goed zichtbaar! We zorgen met een checklist dat de website goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines, alles goed werkt en alles gemeten wordt. Klaar om aan de slag te gaan met online marketing? Dan gaan we samen voor meer klanten.

Laten we samenwerken

Laat je gegevens achter en we prikken snel een moment om samen te kijken naar je online positionering.