Website laten maken

Duidelijk zichtbaar zoals het hoort.

Een goede website nodig?
Laten we hem samen maken.

Een goede website laten maken? Geen probleem! Ik maak websites op maat en biedt diverse opties op basis van je wensen, doelen en budget. Groot of klein: allemaal gericht om je klanten te helpen en uiteraard klanten te werven.

Volledig maatwerk
of vanuit een no-code oplossing
Afhankelijk van je wensen maken we een keuze tussen een volledig maatwerk WordPress oplossing of een budget-vriendelijk no-code oplossing,
Duidelijke landingspagina's
die helpen converteren
Laat mensen landen op pagina's die vertellen welk probleem je oplost, clean en duidelijk met opties om direct contact op te nemen
Meetbaar, duidelijk
Alles wordt meetbaar, weet wat je bezoekers doen en of ze contact (willen) opnemen. We leveren websites op met een eigen dashboard met statistieken en jouw eigen KPI's
Duidelijke taal
Moeite met het vertellen van je verhaal? Ik ken hele goede tekstschrijvers en fotografen waarbij we je ook kunnen ondersteunen in je content vraagstuk.
Dit wil ik!
Stap 1

Werken vanuit een Functioneel ontwerp

Ik vind het belangrijk om goed in kaart te brengen welke onderdelen de website moet herbergen om je product duidelijk te presenteren. Een functioneel ontwerp is een blauwdruk van de website die we gaan bouwen. Daarmee weten we beide precies hoe groot het geheel wordt, en krijg jij ruimte om keuzes te maken op het gebied van planning en budget. Geen verassingen achteraf.

Stap 2

Keuze voor een werkomgeving

Met een functioneel hebben we bepaald wat we willen gaan ontwikkelen. Daarna kunnen we een keuze maken voor hoe we dat gaan doen. Daarin hebben we twee smaken: volledig maatwerk ontwerp met een WordPress als CMS, of een low-code oplossing. Beide hebben hun voor een nadelen die we samen goed kunnen toetsen tegenover het functioneel ontwerp, je planning en budget.

Stap 3

Ontwerpen en
ontwikkelen

Zijn we voor een maatwerk WordPress website gegaan? Dan werken we eerst samen in een ontwerp van de site. Als dit ontwerp af is, gaan we bouwen. Bij een low-code oplossing gaan we direct het Functioneel Ontwerp uitwerken in een website. Met een low-code oplossing heb je minder ontwerp vrijheid, maar wel sneller en budgetvriendelijker resultaat.

Stap 4

Klaar om te gaan

Als alles staat, ben je online goed zichtbaar! We zorgen met een checklist dat de website goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines, alles goed werkt en alles gemeten wordt. Klaar om aan de slag te gaan met online marketing? Dan gaan we samen voor meer klanten.

Laten we samenwerken

Laat je gegevens achter en we prikken snel een moment om samen te kijken naar je online positionering.