Maatwerk
WordPress website

Een eigen ontwerp met WordPress als CMS

Een WordPress website
volledig op maat laten ontwikkelen?

WordPress is een veelzijdig CMS met veel kant en klare uitbreidingen. Veel communicatieafdelingen weten hoe ze met WordPress moeten werken en daarmee is het een toegankelijk systeem voor kleine én grote organisaties. Wil je niet werken vanuit een sjabloon? Ik ook niet! Samen maken we een WordPress website op maat.

Volledig maatwerk
ontwerp en ontwikkeling
Vanuit een ontwerp op maat werken we zelf de front-end en back-end implementatie vna WordPress uit. Met een custom pagebuilder speciaal voor jouw website en ontwerp.
Duidelijke landingspagina's
die helpen converteren
Laat mensen landen op pagina's die vertellen welk probleem je oplost, clean en duidelijk met opties om direct contact op te nemen. Koppel eenvoudig je WordPress website aan marketing automation.
Meetbaar, duidelijk
Alles wordt meetbaar, weet wat je bezoekers doen en of ze contact (willen) opnemen. We leveren websites op met een eigen dashboard met statistieken en jouw eigen KPI's
Duidelijke taal
Moeite met het vertellen van je verhaal? Ik ken hele goede tekstschrijvers en fotografen waarbij we je ook kunnen ondersteunen in je content vraagstuk.
Dit wil ik!
Stap 1

Werken vanuit een Functioneel ontwerp

Een maatwerk website leent zich uitermate goed om al je wensen mogelijk te maken. Met een Functioneel Ontwerp, een soort blauwdruk, schetsen we al je wensen uit voordat we een definitief ontwerp gaan uitwerken. Na deze fase weten we wat we aan tijd, content en budget nodig hebben om de website te ontwikkelen.

Stap 2

Samen ontwerpen
in Figma

De website wordt ontworpen in Figma. Het mooie van deze software is dat je als klant live mee kan kijken in het ontwerp. Het is ook eenvoudig om samen aan feedback te werken. We ontwerpen 'componenten'. Componenten zijn alle blokken die de website nodig heeft. Met deze blokken kunnen we, bijna onbeperkt, allerlei soorten pagina's opmaken. Zie het maar als een blokkendoos. En willen we na oplevering nog iets nieuws? Geen probleem, we kunnen hier altijd in verder blijven werken.

Stap 3

Website ontwikkelen

Allereerst ontwikkelen we de 'voorkant' (Front-End) van de website. We noemen dit templates. Deze zijn nog geen echte website, maar geven een goede indruk hoe de website werkt op bijvoorbeeld mobiel en desktop. Tevreden? Dan implementeren we het maatwerk WordPress CMS. Inclusief een fool-proof pagebuilder waarmee je flexibel onbeperkte vrijheid hebt in hoe je de pagina's opbouwt als een soort blokkendoos.

Stap 4

Klaar om te gaan

Als alles staat, zetten we je website online en ben je online goed zichtbaar! We zorgen met een checklist dat de website goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines, alles goed werkt en alles gemeten wordt. Klaar om aan de slag te gaan met online marketing? Dan gaan we samen voor meer klanten.

Laten we samenwerken

Laat je gegevens achter en we prikken snel een moment om samen te kijken naar je online positionering.