Aan de slag met online
marketing? Met een quickscan
heb je een plan van aanpak.

Met een Quickscan kan ik een helder overzicht maken van de mogelijkheden omtrend online marketing voor jouw bedrijf. Ik kijk naar de winsten op technisch vlak, potentiële opties die je misschien nu nog niet inzet en andere handige zaken.

Analyse huidige cijfers
Ik bekijk je huidige statistieken (als deze er zijn). Dat geeft een goed overzicht van de kansen die er liggen, en problemen die bezoekers misschien ervaren. Ik check de belangrijkste instellingen en eventueel gemiste configuraties.
Techniek en SEO
Ik loop de website technisch door. Wat kan je beter doen op het gebied van content, vindbaarheid en techniek? Ik pak de voornaamste zaken en vat dat samen. Samen met een klein zoekwoorden onderzoek.
Extra kansen
Zie ik kansen voor jou bedrijf op het gebied van andere online marketing opties? Adwords misschien? Of toch iets met marketing automation? Ik stel een paar interessante opties voor met een kleine uitwerking.
Duidelijke taal
De Quickscan is niet lastig te lezen. Toch vind ik het fijn om de quickscan persoonlijk toe te lichten aan jou en je team. Fysiek of virtueel, beide voor mij prima! Daarna krijg je de scan als naslag.
Dit wil ik!

Vraag voor een Quickscan aan. Met deze scan kan je zelf of met mij aan de slag. De scan geeft inzichten, snelle oplossingen en tips.

Beslis je na de scan dat je met mij aan de slag wilt? Helemaal top! 

  • Algemene observeringen als gebruiker
  • Overzicht van interessante zoekwoorden én je huidige positie binnen deze zoekwoorden
  • Uitgebreide scan van je website op belangrijke punten op het gebied van SEO, snelheid en bruikbaarheid.
  • Quickwins waar je zo mee aan de slag kan, die je direct wat op kunnen leveren.
  • We spreken het samen (digitaal) door!

Quickscan

Haal mijn site maar door de molen

Na het invullen van dit formulier krijg je binnen 1 werkdag de bevestiging. Ik heb toegang nodig tot Google Search Console en Analytics van je website. Heb je die nog niet? Geen probleem, dan help ik je nog steeds graag. Heb ik alles? Binnen 5 werkdagen ontvang je de quickscan op de digitale deurmat!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.